miercuri, 15 mai 2013

Sandvișuri rulate - wrap

Southwestern Club Wrap

Sandvișuri rulate - wrap - pachetelul ideal la scoala sau servici

Vei găsi o mulțime de lucruri delicioase prin frigider pentru a realiza un sandwich mare. Nu este o știință exactă fiecare adauga ingrediente dupa bunul plac, dar nu exagera, altfel sandvișul va fi greu de rulat.

Ce ai nevoie:

4-6 lipii (tortilla) mari
3/4 ceasca dressing de salata, pe baza de iaurt (poate fi si cu usturoi)
1/3 ceasca sos berbeque***
1/4 cap de salata iceberg, tăiat în felii subțiri
225 grame cascaval sau branza rase
1 avocado copt, tăiat în felii subțiri
1 ceasca masline negre, tocate (poti incerca cu pasta de masline sau rondele)
1 cană ardei gras rosu, tocat
1/2 kilogram de curcan afumat (alta carne), tăiat în felii subțiri
un pumn de rosii cherry, taiate in sferturi

Cum să faci:

Se încălzește cuptorul la 120 ° C. Înveliți tortilla/ lipia în folie de aluminiu și le încălziți în cuptor pentru aproximativ 10 minute sa se inmoaie (vor fi mai usor de rulat). Alternativa, se încălzește în fiecare tortilla/lipie cu microunde timp de 10 secunde.

Intr-un bol mic se amesteca dressingului și sosului berbeque*** pana la omogenizare, astfel obtinem sosul.

Se aplica in straturi fiecare ingredient pe jumatate din tortilla/lipie. Începeți cu un pic de sos, apoi se adaugă salata verde, rosii, branza, avocado, masline, ardei samd in proportii variabile. la final adaugi bucati de carne curcan. Ruleaza tortilla/lipia incepand de la capătul cu umplutura.

Fiecare rola de sandwich se taie in doua pe centru, cu un cuțit zimțat și servesc cu sos suplimentar, pus într-un castronel. Cantitatile sunt estimate pentru 4 până la 6 sandwich-uri.

***Berbeque - Se incinge uleiul intr-o cratita si se adauga ceapa. Gatiti la foc mic 4-5 minute, pana se inmoaie. Adauga ingrediente de sezon (verdeturi, usturoi) și amestecă. Se aduce la fierbere, apoi se mentine la foc mic 20-30 minute pana se ingroasa. Pentru un sos uniform anestecati sosul intr-un blender sau cu mixerul cateva secunde.

Spor la treaba si ... pofta buna!
Delicios,

Cu drag, byDina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu